cVatemz
 
 


Wij komen graag in contact met doorgewinterde kandidaten en met kandidaten waarvoor deze functie een volgende stap is in hun carrière.

EEN FUNCTIE MET:

  • mooie en uitdagende vastgoedprojecten, over de volle breedte, vanaf initiatie, haalbaarheid en de projectdefinitie;
  • veel verantwoordelijkheden, tijdens alle fasen, voor het managen van de kwaliteit, financiën, organisatie, voortgang en attitude binnen je projectteam. Binnen dit projectteam is de projectleider verantwoordelijk voor de realisatie;
  • interessant en divers netwerk, met alle onderhandelingsruimte voor het verzorgen en realiseren van de besluitvormingsdocumenten, samenwerkingsovereenkomsten, overheidsprocedures en projectadministratie;
  • werken, in goede collegiale sfeer, binnen een klein team;
  • een werkgever met een goede reputatie in de regio, ruim voldoende middelen om projecten ook daadwerkelijk te realiseren;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans in werk en privé.

KAN JIJ:

  • een visie doelgericht omzetten in sluitende plannen en weet je moeiteloos de commerciële-, technische- en woonwensaspecten te integreren in de ontwikkeling.

BEN JE:

  • een teamspeler met goede contactuele eigenschappen; een sympathieke netwerker die vanuit vertrouwen kennis, informatie en contacten deelt binnen het netwerk van stakeholders, leveranciers, marktpartijen, huidige en toekomstige bewoners.

BESCHIK JE OVER:

  • een relevante HBO/WO opleiding; ervaring in vergelijkbare functies binnen de sociale of commerciële woningbouw.


Dan komen we graag in contact met je voor
een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deze wervings- en selectieprocedure is in samenwerking met VATEMZ Executive Search Professionals. Ben jij ervan overtuigd dat je succesvol invulling kan geven aan deze functie, dan ontvangen wij graag jouw CV via info@vatemz.nl, ter attentie van Kathy Boers of Ed Knoppert.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.samenwerking.nl.

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt, evenals een competentieonderzoek, deel uit van de selectieprocedure.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info