cVatemz
 
 


De uitdaging bij woningstichting Putten
Bij het samenvoegen van onze afdelingen Wonen en Vastgoed stuiten we op een interessante uitdaging: het vinden van de juiste manager voor deze gecombineerde rol. In de praktijk blijken Wonen en Vastgoed vaak twee verschillende werelden te zijn, elk met hun eigen specialismen en benaderingen. Dit maakt de zoektocht naar de ideale kandidaat complex en boeiend.

We zoeken niet zomaar een manager; wij zoeken een volkshuisvester in hart en nieren. Een visionaire leider die een nauwe samenwerking tussen de afdelingen omarmt en weet dat dit essentieel is voor het succesvol beheren van onze vastgoedportefeuille, het blijven verbeteren van onze dienstverlening en het blijven verhogen van de huurdertevredenheid.

Als manager bij Woningstichting Putten breng je leiderschap dat verankerd is in maatschappelijke en klantgerichte waarden. Je speelt een cruciale rol binnen jouw team van 10 vakinhoudelijk sterke professionals, die oprecht gepassioneerd zijn over hun werk. Jouw vermogen om met openheid, eerlijkheid en humor te communiceren, zowel intern als extern, zal essentieel zijn om samen met je collega's een positieve sfeer en werkplezier te bevorderen en de vertrouwensbanden verder te versterken. Je bent een natuurlijke facilitator die betrokkenheid en samenwerking stimuleert.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel strategische als operationele leiding over de afdeling Volkshuisvesting & Vastgoed. Je organiseert en optimaliseert werkprocessen binnen de afdeling en ontwikkelt beleid dat bijdraagt aan zowel de organisatie als de gemeenschap. Als netwerker pur sang onderhoud je waardevolle relaties met externe stakeholders, leveranciers en aannemers, en integreer je deze netwerken in de organisatiestrategie. Daarnaast implementeer je nieuwe inkoop- en samenwerkingsvormen en stuur je op visies met een nadruk op sociale leefbaarheid en klantgerichtheid. Binnen woningstichting Putten is een 'hands-on' mentaliteit essentieel; je schrijft zelf jouw visie en strategische inzichten naadloos naar heldere, impactvolle beleidsstukken.

Wat wij te bieden hebben
Bij Woningstichting Putten staat samenwerking centraal. Als een hecht team ondersteunen we elkaar en streven we gezamenlijk onze doelen na. Dit zie je terug in de kleine dingen, zoals samen koffie drinken, en in hoe we onze werkzaamheden aanpakken. Het is vanzelfsprekend dat we elkaars taken overnemen wanneer dat nodig is.

Dankzij onze compacte organisatie kunnen we snel schakelen en direct resultaten bereiken. Je ziet snel de impact van je werk en kunt echt het verschil maken. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Hoewel we een goede werk-privébalans belangrijk vinden, hechten we ook veel waarde aan persoonlijke interactie op kantoor. Onze cultuur draait om elkaar ontmoeten en samenwerken in een fysieke omgeving.

Je ontvangt een marktconform salaris binnen schaal M, zoals vastgesteld in de cao Woondiensten.

Wat wij zoeken in een manager
We zoeken een manager die echt leiding kan geven en niet alleen een 'trucje' uitvoert. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en beslissingen durft te nemen, maar ook weet wanneer hij moet loslaten en vertrouwen geeft aan zijn teamleden. Jij begrijpt de corporatiewereld door en door en hebt een oprechte belangstelling voor mensen.

De afdeling wil een mensen-mens die hen begrijpt en er voor hen is, iemand met wie ze kunnen sparren en die een luisterend oor biedt. Begrip voor elkaar en ondersteuning zijn essentieel binnen ons team.

Zoek je een nieuwe uitdaging in een kleine organisatie, waar je kunt werken in een prachtige omgeving op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei? Deze regio is ideaal voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten en een perfecte balans zoekt tussen werk en leven. We zoeken iemand die zich bij ons thuis voelt in en respect heeft voor de waarden van onze regio.

Interesse?
Ed Knoppert van VATEMZ Executive Search Professionals hebben wij gevraagd ons te ondersteunen bij het vinden van onze nieuwe manager. Ben jij overtuigd dat deze baan bij woningstichting Putten jou uitstekend past? Weet dan dat je CV mailen voldoende is om uitgenodigd te worden voor een kop koffie of thee om nader kennis te maken en geïnformeerd te worden. Je CV ontvangen zij graag, ter attentie van Ed Knoppert, via info@vatemz.nl. Ed verzorgt Van A Tot En Met Z het traject en is voor vragen bereikbaar via 06 21 21 10 53 (ook buiten kantooruren) of via 020 210 39 09.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info