cVatemz
 
 


Wij komen graag in contact met vastgoedvrouwen en vastgoedmannen met ruime ervaring in woningonderhoud, nieuwbouw, renovatie en verduurzamen. De grootste uitdagingen liggen op het vlak van het verder verduurzamen en de sociale innovatie om huurders zo lang mogelijk, comfortabel, betaalbaar en zelfstandig te laten wonen.

De vrouw of man die we zoeken denkt in
kansen en mogelijkheden en zoekt naar nieuwe manieren om meerwaarde te creëren voor onze klanten; durft keuzes te maken, committeert zich daaraan en handelt ernaar; weet als geen ander succesvol en duurzaam te ondernemen en de medewerkers van de afdeling Vastgoed te leiden in zelf organiseren, kwaliteitsdenken en verbinden; draagt actief bij aan de continuïteit van de organisatie en houdt de organisatieontwikkeling in balans met de beschikbare middelen; draagt zorg voor een optimale vastgoedportefeuille, houdt daarbij rekening met de maatschappelijke functie van de organisatie en weet financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Een open persoonlijkheid met de voeten in de veengrond, die eerder tussen het team staat dan erboven, die echt luistert, meedenkt en verantwoordelijkheid neemt
voor de werksfeer en werkplezier.

Wij hebben VATEMZ Executive Search Professionals gevraagd om ons te assisteren bij het vinden van de best passende manager Vastgoed. Ben je enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze functie en V&O, herken je je in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om, ter voorbereiding op een eventueel gesprek, je cv en motivatie (uiterlijk dinsdag 11 oktober) te mailen aan info@vatemz.nl, ter attentie van Ed Knoppert.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.vechtenomstreken.nl. Inschaling van de functie is conform de CAO (schaal M) voor woningcorporaties. Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaat, van het arbeids- en opleidingsverleden. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info