cVatemz
 
 


Meer dan management
We geloven dat wanneer je van je werk geniet, je vanzelf succesvol bent.. Waardering en trots staan bij ons voorop. Als inspirerende en coachende leidinggevende zet je werkgeluk centraal en motiveer je je teamleden om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Deze houding is binnen de gehele afdeling vanzelfsprekend en strekt zich uit over de hele organisatie. Als onze Manager Financiën & ICT ben je de motor van innovatie en efficiëntie in onze financiële processen en diensten. Met je diepgaande kennis van financiën en ICT stuur je Veluwonen continu richting vooruitgang en vernieuwing.

Kandidaat-profiel
We zoeken een persoonlijkheid met leidinggevend DNA. Ervaring binnen de volkshuisvesting of een aanverwante sector is een grote pre. Je blinkt uit in effectief en transparant communiceren binnen en buiten je team, door actief te luisteren naar ideeën, zorgen en feedback, bouw je een omgeving waar iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Als besluitvaardige en assertieve manager zorg je ervoor dat de afdeling Financiën & ICT stevig vertegenwoordigd wordt binnen het managementteam, zonder andere afdelingen te (laten) overheersen. Jouw organisatorische vaardigheden helpen je om prioriteiten te stellen en middelen effectief te beheren. Integriteit en ethisch gedrag zijn voor jou essentieel.

Cultuur en omgeving
Stel je voor: werken en thuiskomen te midden van uitgestrekte bossen en bloeiende heidevelden. De zuidoostkant van de Veluwe is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en buitensporters. De rustige en ruimtelijke omgeving, met zijn charmante dorpen, creëert een sterke gemeenschapszin en biedt een veilige plek om het leven te leven. Hier vind je de rust en ruimte die je in de Randstad mist, zonder de stress van drukte, files en betaald parkeren. Woon je met veel plezier waar je nu woont? Veluwonen biedt veel ruimte in hybride werkmogelijkheden.
Duurzaamheid zit in het hart van deze regio, met veel initiatieven die bijdragen aan een groenere toekomst. Bovendien is de regio doordrenkt met een rijke cultuur en geschiedenis. Culturele bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden zijn overal te vinden. De uitstekende verbindingen tussen de dorpen en met nabijgelegen steden maken het leven hier zowel idyllisch als praktisch.

Dit is de wereld van Veluwonen, diep geworteld in gemeenschapsbetrokkenheid en duurzaamheid. In de gemeentes Brummen, Apeldoorn en Rheden bieden we meer dan alleen een plek om te wonen; we creëren een thuis waar bewoners zich geborgen voelen en plezierig thuiskomen.

Veluwonen: ook jouw thuis?
Een betere plek om te wonen en te werken zal je niet snel vinden; het is niet voor niets dat we zeggen “het verhuizen waard.”

Heb jij het gevoel dat jouw ervaring en competenties naadloos aansluiten bij ons hart en cultuur? Dan nodigen we je van harte uit voor een persoonlijk gesprek. We hebben Ed Knoppert van VATEMZ gevraagd ons te assisteren bij het vinden van onze nieuwe collega. Ed is flexibel en maakt graag tijd voor een kop koffie, een kop thee, een lunch of een diner, ook buiten kantooruren, om met je verder te praten over de functie, de organisatie en je mogelijk toekomstige collega’s.

Organisatie & arbeidsvoorwaarden
Veluwonen verhuurt zo’n 4.000 huizen, waar 50 collega's dagelijks zorgen voor prettig wonen voor de bewoners.  Werken bij Veluwonen betekent veel vrijheid en aandacht, met de unieke “Veluwerken-wijze” en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We staan open voor anderen, luisteren naar elkaar, zijn transparant en hebben vertrouwen in elkaar. We stimuleren elkaar om initiatief te nemen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken in projecten en tussen afdelingen. Samen staan we sterker, geven we ruimte, en voelen we ons vrij. Iedereen denkt vanuit mogelijkheden, leert van fouten en deelt successen.

Veluwonen heeft een buitengewoon goede reputatie als werkgever. De arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn conform de CAO Woondiensten en ingeschaald in schaal M.

Wil je meer weten over onze cultuur en werkomgeving? Bekijk dan onze filmpjes voor een kijkje achter de schermen:

Contactgegevens Ed Knoppert:
VATEMZ Executive Search Professionals B.V.
www.vatemz.nl
info@vatemz.nl
06 21 21 10 53

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info