cVatemz
 
 


Deze functie biedt uitdagingen over de volle breedte van de onderneming en de volkshuisvesting:

  • het managen van de, twintig professionals tellende afdeling;
  • het realiseren van het dagelijks onderhoud, het planmatig onderhoud, de nieuwbouw, verduurzamings- en  renovatieprojecten;
  • het blijven optimaliseren van de onderneming, in nauwe samenwerking met de directeur-bestuurder en de collega-managers wonen en financiën.

Het uitbreiden van onze woningvoorraad heeft de hoogste prioriteit. Door nieuwbouw en transformatie voegen wij jaarlijks ruim 2% toe aan onze woningvoorraad. Wij streven er daarbij naar om de huurders zo lang mogelijk comfortabel en zelfstandig te laten wonen; sociale innovatie staat bij DGW hoog in het vaandel.

Naast de interne verantwoordelijkheden kan je, met een scherp oog voor kansen in de markt, je sterke communicatieve vaardigheden inzetten voor het onderhouden en uitbouwen van de externe netwerken, in het bijzonder met de gemeente.

Wij zijn op zoek naar een energieke, resultaatgerichte, natuurlijke leider die keuzes durft te maken, zich daaraan committeert en ernaar handelt. Om nog meer kwaliteit en flexibiliteit te realiseren in onze dienstverlening, zetten wij hoog in op een manager vastgoed die afdelingsoverstijgende (proces)afspraken ziet als kansen. Een manager die, samen met in- en externe stakeholders, het verschil kan maken door te profiteren van ieders expertise.

De teamleden vragen om een coach die leidt in zelf organiseren, kwaliteitsdenken en resultaatgericht samenwerken. Een volkshuisvester die als geen ander de sociale betrokkenheid van de organisatie kan combineren met de zakelijke belangen; een creatieve dienstverlener met een flinke dosis lef en humor, die inzet op het succes van het team en de woningportefeuille; een stevige persoonlijkheid, niet van steen, van nature nieuwsgierig en met grensverleggende denkbeelden over en plannen voor de volkshuisvesting.

De juiste kandidaat heeft ruime managementervaring binnen de vastgoed(onderhouds)branche, een afgeronde WO-opleiding, is pragmatisch en resultaatgericht een abstracte denker en actieve doener! En - niet geheel onbelangrijk - gewoon een fijne collega die, ook als we het eens grondig oneens zijn, goed kan relativeren.

Inschaling van de functie is conform de CAO voor woningcorporaties.

Voor alle informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.dgw.nl. VATEMZ Executive Search Professionals hebben wij gevraagd om ons te ondersteunen bij de werving en selectie. Herken je jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om je cv, uiterlijk woensdag 11 oktober 2023, ter attentie van Ed Knoppert, te mailen aan info@vatemz.nl.

Een pre-employment screening en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info