cVatemz
 
 


Heb jij leiderschapsDNA in je genen en ben jij expert in het ontwikkelen en verduurzamen van (sociale) woningbouw, dan hebben wij een mooie vervolgstap in je carrière!

Om de kennis, inzichten en ervaring van het team Ontwikkeling optimaal te benutten en de gezamenlijke prestaties te blijven verbeteren vraagt de manager Vastgoed van de Sleutels om in duaal leiderschap met jou de bovenstaande opgave doelgericht en succesvol te realiseren. ‘Twee meer dan één’, creëert meer tijd, creativiteit, energie, en ruimte om de complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Kern hierbij is verantwoordelijkheid nemen, openstaan om te blijven leren en letterlijk en figuurlijk in beweging blijven om te ontwikkelen.

Kortom: een serieuze managementrol, inclusief de verantwoordelijkheden en bevoegdheden; een prachtige ontwikkelingsopgave bij een organisatie die er echt toe doet in de dynamische stad Leiden; een goed team professionals tot je beschikking en de manager Vastgoed als sparingspartner.

Inschaling van deze functie (32 – 36 uur) is conform de CAO voor woningcorporaties (schaal M) en een eindejaaruitkering van 4,75%. Het kantoor van de Sleutels is zowel met OV als met eigen vervoer goed bereikbaar.

VATEMZ Executive Search Professionals hebben wij gevraagd om ons te ondersteunen bij de werving en selectie. Herken je jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om je cv, uiterlijk vrijdag 25 november 2022, ter attentie van Ed Knoppert te mailen via info@vatemz.nl.

Een assessment en een pre-employment screening kan deel uit van de selectieprocedure.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info